Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

сряда, 31 август 2011 г.

Отново Рожден Ден! :)

Отново се наложи да правя картичка за бебешки рожден ден. Да си призная доста се изтормозих да измисля нещо. Хем не намирам подходящи материали , хем за 2 годишна принцеса , която обичам много и исках да е нещо сполучливо.Имам чуството , че всичките дечица в двата ни блика са се раждали през юли и август. То голям зор през ден някой обявява , че ще има парти на беседката :))) И днес купона продължи до преди минути и то заради плисналия дъжд.:) Стига съм говорила - отплеснах се :)))))) Ето и новата картичка

вторник, 30 август 2011 г.

Нещо детско :)

Наложи ми се спешно да направя нещо за една сладка именичка и рожденничка . Разполагах само с час време и краткия срок си каза думата. Допуснах доста грешки и картичката не стана добре балансирана :( Няма да я пускам в нито едно предизвикателство , но ще я оставя в блога , за  да доразвия идеята и да ми напомня грешките.
Хайде стига съм се самокритикувала ето я и картичката.

неделя, 28 август 2011 г.

Златна роза

От доста време ми се искаше да направя нещо в любимите ми цветове златно и синьо.Заиграх се снощи с тази розичка и се получи доста сполучливо.Картичката отново е с 3D ефект , но този път е цветната рамка и е доста наслоена .Крайния резултат е това :
Отново ми се иска да я пусна за две от по доло пусканите предизвикателства и разбира се за 7-ма седмица на Хобисимо макар че само синия картон е релефен , но за съжаление не разполагам с нищо друго което мога да използвам :(

събота, 27 август 2011 г.

Цветенца и завъртулки -3

Незнам какво ми стана , но това предизвикателство ме подлуди :))) Страшно много ми допадна и с голяма радост творя все в тази посока :) 
Ето и последната ми картичка - теменужката я правих ръчно и падна голямо заиграване с акрилните боички:) За пръв път се пробвах и с панделка поставена по друг начин и ми допадна крайния резултат.
Отново за Картичкофуриите 
и за Тук 
и седмица 6 на Хобисимо

понеделник, 22 август 2011 г.

Цветенца и завъртулки -2

Така е продължавам с цветенцата :)) Ето и втория ми проект за същото предизвикателство :)
 Отново за картичкофурийското предизвикателство Цветя и завъртулки.

Цветенца и завъртулки

Много ме зарадва това предизвикателство и разбира се седнах с голям хъс да творя. За съжаление еиния от пънчовете ми за хубави цветенца се счупи и много се натъжих.
Все пак успях да направя нещичко :)) 
Представям я в предизвикателството на Картичкофуриите - цветя и завъртулки 
и тук 

Нещо като за мен :)

Дълго време не успях да се съвзема от ваканцията с куче и бебе на море :)И така де музата ми беше леко забегнала май остана на плажа в Албена :)))За моя радост на нея явно и писна да мързелува и се появи :)
 Много трудно се оказа снимането на тази 3D картичка , а и фотоапарата е един .... не ми се говори.
Тази ще я пусна в Hobbisimo седмица 4 
и в Любими цветове на Картичкофуриите