Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

сряда, 6 юли 2011 г.

Златни сърчица :)

Нямах никаква идея за предизвикателството на Картичкофуриите - Златно и сребърно. Още в самото начало си казах - нямаш подходящи материали - откажи се и спрях да мисля по темата. Днес обаче докато приспивах малката си бонбонка идеята сама се появи.Разрових се и след няколко опита с подреждaне всичко си дойде на мястото. Сигурно не се вижда добре, / кофти апарат и слънце , което не иска да излезе из зад облака/ картона за основа на картичката е чудесна златна перла. Сърцата са си само мой патент - картона за тях е просто от една кутия в която бяха изпратили нещо на съпруга ми :) Така де у нас хартии не се изхвърлят - пазя дори кори от яйца :) Та за сърчицата : заиграх се малко с една хубава акрилна боичка и се получиха. С две думи много ама, много си я харесвам тази картичка.

8 коментара:

  1. Сърцата са наистина много интересни, дори и само те и панделката да бяха на картичката ти щеще да е чудесна! Наистина много добре са се получили

    ОтговорИзтриване
  2. Много стилна, нежна и добре премерена в златистото! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Привет! Много симпатични цветенца са се получили с капчиците роса :-) Благодаря ти за участието в предизвикателството, задавано от мен тази седмица :-)

    ОтговорИзтриване
  4. Много хубава картичка се е получила :) Успех! :)

    ОтговорИзтриване
  5. Картичката ти е много красива! Искам да те попитам с какво са направени двойката линии по краищата на картичката и дали хартията, от която са направени сърчицата е релефна или ти я направи такава?
    Успех в предизвикателството! :)

    ОтговорИзтриване
  6. Лара, в момента не съм в Софив , но веднага след като се прибера ще снимам и ще покажа как съм направила златната рамка и как изглежда хартията за сърцата :)

    ОтговорИзтриване
  7. Много красива, подредена и прецизно изработена картичка! Акцентите по нея са много хубави, а сърчицата са много впечатляващи!

    ОтговорИзтриване