Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

петък, 30 септември 2011 г.

01.10.2011г или картичка от един крафър за друг!

Моята картичка за MORGIANA  стана в последната минута. Изпитах неимоверно затруднение да направя нещо за човек от който се уча и чийто творби следя с голям интерес.Искаше ми се да е много нежна и романтична картичка. Така усещам получателката и много исках да има нещо, което да изрази самата нея така както я виждам във главата си без да я познавам лично.Не се чувствам уверена оцветяването и не посмях да се тествам в тази посока. За радост намерих нещо , което точно показва нюансите на този творец и така нещата станаха :)

6 коментара:

 1. Eeeeеееееее, картичката е съвършенна, много нежна и приказна!
  Поздравления!

  ОтговорИзтриване
 2. Честит празник! Много вдъхновение ти пожелавам. Картичката ти за morgiana е страхотна! Сигурна съм, че много ще й се зарадва :)

  ОтговорИзтриване
 3. Ееееее Браво :) Много яко се е получила :)

  ОтговорИзтриване
 4. Много нежна и пълна с вдъхновение картичка!

  ОтговорИзтриване
 5. Страхотна картичка..
  Слънчо, къде се изгуби? Липсваш в блог пространството..да знаеш..Надявам се да си добре, всички в къщи да сте здрави и щастливи.
  Наминах за да ти пожелая весела и щастлива 2012 година, изпълнена с любов, топлина и вдъхновение и повече време за любимото хоби.
  Бъди щастлива!

  ОтговорИзтриване