Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

четвъртък, 8 септември 2011 г.

2012 -та година календар или КАЛЕНДАРА НА МАИТЕ!

Когато стане дума за 2012 година и за календар винаги правя асоциация с календара на Маите. Интересно и леко плашещо нали? Защо тези толкова велики и малко кръвожадни хора предричат края на земята? Има много инфо в нета на тази тема , и си заслужава да се поразгледа .
Така се зароди идеята за календар със символика в тази посока. Календара , който съм направила е много семпъл , но с дебела препратка в посоката която отбелязах по-горе.


Представям го в Хобисимо седмица 5

4 коментара:

  1. Да, препратката е дебела и календарът е станал много интересен. Чуден е за подарък на някой фен на маите :)
    Успех при Хобисимо!

    ОтговорИзтриване
  2. Много е интересен!Когато прочетох предизвикателството и аз се сетих за маите!Хубаво си го измислила и още по-хубаво осъществила!

    ОтговорИзтриване
  3. Много сте ми мили , но аз знам , че го правих с малко материали и е доста постен , да не говорим , че има още кусури. :)
    Благодаря ви и ви гушкам много - хубаво е човек да прочете редче в блога си. Аз поне много се радвам :)

    ОтговорИзтриване
  4. Може откъм материали да е "постен", но пък символиката, която си вложила в него е голяма и достатъчна. Много хубав календар с оригинална идея, която го прави отличаващ се. Аз лично вярвам, че този, който е правил техния календар или е останал без пишещо средство, или е загубил вдъхновение и е изпаднал в "творческа" дупка и поради тази причина приключва до 2012 г., а съвсем в хумористичен дух - защо пък да не са му се родили тризнаци и да е бил толкова зает с тях, че не му е останало време да го довърши?
    Пожелавам ти приятен и успешен ден!

    ОтговорИзтриване