Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

сряда, 7 септември 2011 г.

Нещо бяло , нещо лично :)

Минават си годините неусетно . Вчера имахме годишнина от свадбата  и, като сметнах минали цели 8 :))) Как съм го търпяла мъжов се чудя :))) , но това е тема за друг разговор. Вчера денят ни мина много весело и както всяка година така и тази си припомняхме смешни моменти .Сега са смешни , а тогава хич ама, хич не ми беше до смях. Така де ще ви разкажа на бързо някой моменти. Действието се развива в Ловеч. Денят е 6.09.2003г часът някъде около 5 сутринта. Булката тоест моя милост вече е станала / то така и не бях спала - валя цяла нощ проливен дъжд , а роклята ми беше ... ще ви я покажа после/ взела съм душ и чакам фризьор. Да чакам ама колко да чакам. Така де чаках до около 6 - не няма го. Вдигнах тупурдия да почнат да търсят въпросния. Ни вест ни кост от него.Церемонията по "вземането на булката" трябваше да стане от съседен апартамент на същия етаж , защото аз съм родом от Пазарджик , а както казах действието се развива в Ловеч.:)) Нямаше как отидох у милите съседи и чакането продължи.Междувременно всички диреха въпросния момък.Часът е вече около 7 и аз съм почти в истерична криза , е да ама у чужди хора и седя мирно и си трая. Идва съседа , поглежда ме и му става ясна картинката. Отворихме си една бутилка уиски и една кока кола и като една примерна булка метнах едно малко в свети зори почти на екс :)) Прическата направи съседката , за моя огромна радост , тя си умееше и се справи блестящо.Онзи момък дето го дирихме 5 часа се появи около 10 мъртво пиян и тъй както дойде тъйй си отиде. Перипетии имаше още много и все такива дето сега им се смея , но тогава беснеех.Голям куриоз бяха и подаръците :))))))) Получихме 5 комплекта еднакви тенжери от по 6 броя всеки :)))))))))) Още имам от тях :)))) хем раздавах на воля :)
 Показвам две снимчици ей така за настроение :) а сега по същество. Вчера цял ден ми се въртеше в главата проектчето. Ама хем го мислех , хем на такъв специален за нас ден ми се искаше да има много символика.
И така се появи идеята за двата преплетени кръга / уж брачни халки/ и сърчицето , което нашата малка дъщеря. Самия проект е с доста обем . Рамката е с 1 3Д точка , халките с 2 , а сърчицето с 4 :))))))))))))


Разбира се ще я покажа в Картичкофурийското бяло предизвикателство :)
И по понятни причини в Хобисимо седмица 4 :)

7 коментара:

  1. Чудесни сте! Да продължите още много по осем! А нашата годишнина беше на 04.09 и са цели 28 години. Картичката е като бяла магия.

    ОтговорИзтриване
  2. Много сладка история и много изискана картичка! Благодаря ти от сърце, че я включи в предизвикателството на Картичкофурии!

    ОтговорИзтриване
  3. Честит празник на патерички!Да сте живи и здрави цялото семейство.Да имате много години напред да се смеете заедно.А картичката е толкова специална и нежна!

    ОтговорИзтриване
  4. Хи-хи и аз се посмях, а знам, че в онзи момент не ти е било до това, но пък е хубаво, че към днешна дата си го спомняте с усмивка! Дано изживеете още много вълнуващи и запомнящи с хубаво моменти!
    А картичката е много идейна и с голяма символика, особено ми хареса тази със сърчицето! Успех!

    ОтговорИзтриване
  5. Семпла, стилна и красива картичка, още повече свързана с такъв хубав повод - цели 8 години брак :)
    Желая ви само с усмивка да приемате и отминалите, и предстоящите моменти, предизвикателства и годишнини!

    ОтговорИзтриване
  6. И аз много се смях, умееш да създадеш слънчево настроение, ненапразно си избрала това име за символ на блога ти....Дано много пъти по осем празнувате и здравето да е ваш спътник, щастието и късметът да са на ваша страна! Картичката е като бяла магия! Поздравления и успех!

    ОтговорИзтриване
  7. Много благодаря за прекрасните пожелания!Трогнахте ме до сълзи.Благодаря ви , че ви има :)

    ОтговорИзтриване