Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

сряда, 21 септември 2011 г.

MEN ONLY........

Привет в този мрачен дъждовен ден. Много неприятно време , не успяхме да излезем с дребосъчка на разходка и тя вилня и дивя юнашки в къщи. Резултата е купища играчки из цялата къща и още куп бели, като на бебе торнадо :))
  Обмислях проекта, който ще ви покажа след малко доста време:) Чудех се какво да направя за предизвикателството на Крейзито "MEN ONLY"  и понеже обожавам ретро автомобилите просто ми светна лампата :) В крайна сметка в началото на автомобилостроенето са шофирали само мъжете :))) Сега се усмихвам на този факт и не мога да си представя какво е да съм без колата си , но.......
Снимките станаха повечко , но исках хубаво да се вижда фона и хартията. В крайна сметка поради липсата на подходящи хартийки пак прибягнах до моята техника с акварелни бои и шфанто :))) Престраших се и да пробвам шкурката за да състаря малко краищата на картинката.
Последно ще я покажа в Крейзито : MEN ONLY 
И понеже фона е Жълто и оранж ще я покажа и в Двете елши 

7 коментара:

  1. :) Картичката наистина се е получила много мъжка и съвсем в духа на ретро-стила. :)Много ми харесва!

    ОтговорИзтриване
  2. Много мъжка картичка! Браво! Но честно казано ме впечатли повече фона - справила си се невероятно отново! Поздрави!

    ОтговорИзтриване
  3. Чудесна и много ефектна картичка!Типично мъжка .Страхотна е!

    ОтговорИзтриване
  4. Много красива мъжка картичка и много ретро настроение. Явно дъждовните дни водят до добри идеи :)

    ОтговорИзтриване
  5. A wonderful card! Love the background. Thank you for playing along with us this week at the crazy challenge, good luck! Dominique

    ОтговорИзтриване