Поздрав

Добре дошли в уютното ми гнезденце - място за размисли и спокойствие. Надявам се да ви хареса и да бъдете мои чести гости!

вторник, 27 септември 2011 г.

Стинг - моята черно бяла любов!

Да ще ви представя моята черно бяла любов :) Това е нашия четвърти член на семейството. По скоро третия :) Подариха ми го много преди да забременея с дъщеря ми Анна-Мария.Кръстихме го Стинг на любим изпълнител :)  Не очаквахме , че ще успеем с бебето и все някъде човек трябва да дари любовта си. Така Стинг дойде при нас - подарък от моя приятелка.Е , след 4-ти опит ин витро се появи и дъщеричката ни :))) Ако някой ви каже , че с бебе и хъски е лесно - лъже :))) След като ви покажа каричката , ще има и малко снимки , за да разберете какво имам в предвид :))))И за да е пълно представянето послушайте с мен моя любим изпълнител .

 Такъв е живота с бебе и хъски , а за прахосмукачката и космите няма да разказвам :))))
Представям я в Картичкофурии - Черно и бяло

8 коментара:

  1. От къде да започна незнам!Всичко на куп понеже явно си вървят нещата ръка за ръка!ЛЮБОВ това е посланието на картичката !И без заглавие щяхме да го прочетем!Пожелавам ти успех!

    ОтговорИзтриване
  2. Много добра идея да представиш Стинг по този начин :) А за бебето и кучето в комбина - важното е да са живи и здрави, сигурна съм, че положителните емоции (като тези от снимките) са повече. Контактите с животни са важни за децата :)
    Успех!

    ОтговорИзтриване
  3. Много, много хубава картичка и прекрасно представяне си й направила! При вас е една сладка лудница, страхотни са и дъщеричката ти, и кучето, което всъщност е любимата ми порода кучета и няколко пъти вече връщам назад, за да му се любувам - и на него, и на Анна-Мария, и на картичката!

    ОтговорИзтриване
  4. Да ти е жива и здрава дъщеричката! И както казва моята дъщеря "ауууу, че убава хъскаааа" :-) Картичката е много емоционална.

    ОтговорИзтриване
  5. Страхотна картичка и прекрасна дъщеричка. С хъски и дете, къщата ви е пълна с щастие, нали?

    ОтговорИзтриване
  6. Наистина много лична картичка с прекрасно представяне на Стинг! Още много позитивни емоции ви пожелавам на всички членове на семейството!

    ОтговорИзтриване
  7. Всички сте много мили !Отново ме трогнахте до сълзи с милите си коментари и прекрасните пожелания!Благодаря ви мили мои, благодаря за топлината и хубавото настроение , което ми носите в тежкото ежедневие!

    ОтговорИзтриване
  8. Много емоционален и трогателен пост, с чудесна картичка и прекрасни снимки на цялото ви прекрасно семейство.
    Стинг и Анна-Мария са неочаквано добра комбинация..
    Пожелавам ти прекрасни и щастливи мигове с домашните ти любимци - прекрасни са.
    Благодаря ти, че чрез тази толкова хубава картичка,ни запозна с прекрасното си семейство и я включи в предизвикателството на Картичкофуриите тази седмица.

    ОтговорИзтриване